Smještaj

Okolica

Cjenik

Dragi gosti,

Ovom prilikom Vam predstavljamo novootvoreni apartmanski kompleks Batimat apartmani.

Naše mini apartmansko naselje namijenjeno je za sve vidove turističkog odmora, te osim opuštajuće atmosfere uz miris jutarnje kave na terasi svakog našeg apartmana, nudi i širok spektar ostalog aktivnog godišnjeg odmora. Neke od aktivnosti u kojima možete sudjelovati su plivanje, jogging uz miris maslina i lavandi, biciklizam te planinarenje u udaljenom samo cca 30 kilometara nacionalnom parku Paklenica.

Apartmansko naselje Batimat raspolaže s 21 apartmanom, smještajnih jedinica koje se dijele na velike (apartmani tipa 1) i male (apartmani tipa 2). Također, postoji i apartman za invalide. Apartmani su namijenjeni kako za samce tako i za parove, prijatelje, obitelji s djecom. Potpuno nov, luksuzno opremljen interijer će Vas oduševiti.

Apartmansko naselje Batimat nalazi se u malom nekada ribarskom mjestu Ljubač, udaljenom 14 kilometara zapadno od Zadra i 30 kilometara istočno od otoka - grada Paga. U mjestu se nalaze dva mala dućana i dva restorana/pizzerie. U selu Ljubač se nudi domaće uzgojeno sezonske voće i povrće ubrano direktno s polja te maslinovo ulje.

Mjesto Ljubač ima i malenu luku gdje apartmani Batimat imaju privezane svoje glisere i kajake koji se mogu povoljno unajmiti. Mjesto Ljubač je odlično povezano cestom sa centrom grada Zadra gdje se može stići za 15 minuta, a do aerodroma Zemunik za 30-ak minuta. U Zadru možete uživati u različitim ljetnim prigodnim manifestacijama, koncertima na otvorenom te raznovrsnim klubovima i restoranima.

I za kraj, apartmani Batimat su izgrađeni da budu ugodni Vama, našim gostima, a i Vašem budžetu. Posjetite nas, uživajte, odmorite se i vratite nam se ponovno.

Web stranica batimat-apartmani.com koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Saznaj više

Razumijem

INFORMACIJE

Ljubač

Ljubač je malo, nekada ribarsko naselje koje broji 475 stanovnika.

Više...

Lokacija

Nalazimo se u južnom dijelu općine Ražanac koja pripada Zadarskoj županiji.

Više...

Vrijeme

Provjerite kakvo Vas vrijeme očekuje u prelijepom Ljubaču.

Više...

U blizini

Batimat apartmani udaljeni su 14 km od Zadra i 30 km od otoka Paga.

Više...